Thursday, November 04, 2010

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2010

«Το δικό μας κόμμα είναι το ΙΛΙΟΝ της καρδιάς μας».

Σωστά επέλεξε ο ανεξάρτητος δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος, σαν σύνθημα για τις προσεχείς εκλογές το πιο πάνω κείμενο, γιατί είναι αλήθεια, ότι στον συνδυασμό που κατέβασε έχει συμπεριλάβει σαν υποψήφιους, παράγοντες από όλα τα κόμματα. Θα ήταν όμως πιο τίμιο απέναντι στο ΠΑΣΟΚ που τον στηρίζει να έβαζε στο βιογραφικό του και ότι είναι μέλος του ΠΑΣΟΚ. Γιατί το να εμφανίζεται κάποιος υπερκομματικός, δικαιούται να το κάνει, δεν δικαιούται όμως να εξοστρακίζει το κόμμα του για χάρη της σίγουρης εκλογής του. Γιατί δεν μπορεί κάποιος να είναι και με το μνημόνιο και κατά του μνημονίου, και με το ΠΑΣΟΚ και χωρίς το ΠΑΣΟΚ, και βασιλικός και δημοκρατικός!!!
Βέβαια το ψηφοδέλτιο του κου Ζενέτου απαρτίζεται από την «αφρόκρεμα» της τοπικής κοινωνίας. Κατά ένα περίεργο όμως τρόπο όλοι οι διατελέσαντες Αντιδήμαρχοι είναι και Πρόεδροι Πολιτιστικών Συλλόγων με σημαντική επιχορήγηση από τον Δήμο. Ένωση Κρητών Ιλίου - Πολιτιστικός Σύλλογος Ηλείων - Πολιτιστικός Σύλλογος Αρκάδων - Σύλλογος Ποντίων - Ένωση Ηπειρωτών - Ένωση Λιοσωτών όλοι με πρόεδρο από τον συνδυασμό του κου Δημάρχου.
Σε όλους αυτούς οφείλεται και το μεγάλο αποθεματικό του Δήμου. Γιατί κατά Μπαμπινιώτη…«Απόθεμα είναι ό,τι φυλάσσεται σε ποσότητες, προκειμένου να χρησιμοποιηθεί στο μέλλον…» Εκτός του αποθεματικού Μπαμπινιώτη, υπάρχει και το αποθεματικό του Δήμου Ιλίου.
Ας ελπίσουμε οι νέοι υποψήφιοι στον συνδυασμό του Δημάρχου να χρησιμοποιηθούν από την νέα Δημοτική Αρχή, που μετά βεβαιότητας θα είναι η ίδια, για να μην αποτελέσουν αποθεματικό οι ίδιοι για το μέλλον, πραγματικό βέβαια και όχι λογιστικό.

1 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Ωραίο το άρθρο σου.

8:14 AM  

Post a Comment

<< Home